• Angelica Tärnsby

Familjeliv: spenderar dagarna utomhus på stranden

Uppdaterad: jun 25Godmorgon, blir inte lika mycket bloggande dom här dagarna då dom spenderas utomhus i solen. Igår efter dagis gick jag ner på stranden och badade, går inte att göra så mycket annat med barnen nu i den här värmen. Blir samma idag, packa en väska och bege oss till stranden och bygga lerkakor och bada.


Vi hade tänkt att åka ut till Blidö "skärgården" som ligger precis här utanför Norrtälje, men vi skjuter på det till i morgon då vi inte hann klart med all tvätt osv. under gårdagen. Sprang runt och letade efter en väska att packa i men jag tror alla såna saker ligger uppe hos X föräldrar.


Om ni undrar varför jag skriver X istället för min mans namn så är det för han inte riktigt vill vara på alla sociala medier. Alla är inte lika öppna och vill synas inför vem som helst. Så här i bloggen får han heta X. Bara så ni är med på vem jag menar när jag skriver så. Hur är er sommar hittills?


Nu: stor kopp kaffe och fortsätta mysa på balkongen en stund.JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.