• Angelica Tärnsby

Följ mig på Instagram för daglig uppdateringÄr det många av er följare som lägger mycket energi på Instagram? Efter min långa paus på sociala medier "speciellt Instagram och blogg", så är jag tillbaka sen ett tid med mer inspiration än någonsin. Jag har valt att helt slopa mitt gamla Instagram konto som dessvärre dragit på sig för många host followers. Nu har jag låst konto vilket betyder att jag har koll på vilka konton jag tillåter. Jag är super nöjd med att driva nytt konto igen och jag har verkligen hittat rätt i min nisch.


Samma med bloggen, jag känner inte alls den där pressen som jag gjort senaste två åren. Jag bloggar när jag känner för det och skriver öppet om allt mellan himmel och jord. Jag hade länge en spärr på mig där jag kände att jag inte kunde vara mig själv, jag höll tillbaka på många tankar och känslor "sånt som alltid varit uppskattat här inne". Jag är nöjd med valet att driva egen blogg och inte vara kopplad till någon portal längre och det bästa av allt är kategorin true crime som verkligen speglar hela mig. Jag älskar att skriva dom inläggen även om det inte är daglig uppdatering.


Så om ni inte redan följer mig på instagram så kan ni göra de här:JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.