• Angelica Tärnsby

En härlig period med barnen

Uppdaterad: jun 9Den senaste tiden har varit fantastisk, ni som är mammor vet att man har dagar / veckor som är kaotiska med småbarn som trotsar och gör allt tvärtom. Men så kommer dom här underbara dagarna / veckorna där barnen är kärleksfulla, glada, lyssnar när man säger åt dom, somnar gott om nätterna och vaknar med ett leende på morgonen. Vi är inne i en sån där harmonisk period just nu och jag bara njuter av att vara mamma. Lika bra att passa på att njuta medan man kan, snart kommer en ny fas är jag säker på.


Min äldsta son har lugnat ner sig väldigt mycket, kanske har med hans ålder att göra (4 i augusti), medan hans lillebror som blir (3 i september) är adhd deluxe haha. Okej han har ingen utredd adhd, men jag hittar inget mer passande ord på den energin han har. Han är nyfiken på allt, högljudd, kan inte sitta still, river allt i sin väg, har ett jävla humör och är så orädd vilket för att han konstant slår sig. Den äldsta är hans raka motsats förutom humöret när han väl blir arg, då visar han gärna upp sitt missnöjde. Men det är sällan han blir sån, medan lillebror har såna utbrott mer än 10 gånger på en timme så fort något inte går hans väg.


Mina små älsklingar, är så otroligt stolt över att få vara deras mamma. Finns inget som gör mig så varm i hjärtat som dom här små, trots eller inte kärleken blir bara större och starkare för varje dag som går.

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.