• Angelica Tärnsby

DU ÄR INGEN FÖREBILD: "låt mig hämta en servett och torka mina tårar"


- Hur kan du som admin skriva så, du ska ju vara en förebild. - Ni är inga bra förebilder

Nähäää det menar ni inte.. kan det kanske vara så att jag inte är en förebild för att jag aldrig utgått från att vara en? Asså vissa av er medlemmar i grupperna på Facebook är helt tappade. Vet inte vart bajskorven skaver någonstans eller när ni ramla och slog huvudet hårt. Riktiga surmuppar är ni som konstakt ska lägga era kommentarer gentemot oss admins och mods för att vi är ute i kommentarsfälten och skojar loss med medlemmar. Lägger man en spygubbe till ett inlägg som handlar om att svälja sperma, ja då helt plötsligt shemar jag kvinnor och är den dålig förebild.. WTF?? Asså ni är helt tappade. Hur kan jag eller någon annan i teamet shema andra kvinnor i en tråd där man ställer ja eller nej fråga? Men bara för att jag som admin lägger en spygubbe "som många andra" så är jag helt plötsligt en dålig förebild... Jag saknar ord svenska folket verkar ha kört en grupp uppkörning av kaktusar i röven.


"Men jag tackar er samtidigt för kritiken, jag får alltid något att fylla denna kategori i bloggen med"


Förebild är inget någon går in för att vara, det är något betraktaren bestämmer sig för att en person är för dom. Och vad gör egentligen en bra förebild? Det skiljer sig såklart från person till person. Enligt min mening är det en person som vågar vara sig själv och gå emot strömmen.


Någon som jag diggar är Youtubern Tana Mongeau från USA. Hon svär, hon är skrikig, hon röker sitt weed "lagligt där hon bor", hon säger saker som får folk att tappa andan, hon är allt annat än politiskt korrekt i sitt sätt att bete sig, hon festar, visar röven, dizzar sina haters.. hon är helt enkelt helt jävla sjuk i huvudet - och jag älskar det ! Jag är långt ifrån samma som henne, men jag älskar verkligen att hon inte bryr sig ett jävla skit om vad folk tycker och tänker. Tvärtom så ger de henne bränsle. Hon precis som många andra i den här ytliga branschen insett är att det inte spelar någon roll vad man gör, vad man säger eller hur man lägger fram det .. det finns alltid någon surmupp som ska klaga. Så vad kan man göra bäst? Va sig själv
Jag har aldrig utgått från att "jag" ska va en förebild för någon. Allt jag gör på nätet gör jag för jag själv mår bra av det. Jag har drivit Jellicas.se i 14 år, och det är för att jag personligen älskar att blogga, inte för att ni ska se upp till mig. Vissa av er tycker om att läsa det jag skriver medan andra hatar mig som person pga. att jag är den jag är ofiltrerad. De som skulle se mig som förebild hoppas jag har fått uppfattningen att mitt absolut viktigaste budskap är - va dig själv och skit i vad andra tycker!


Om ni surmuppar som cirkulerar runt i alla kommentarsfält för att hitta folk att attackera tror att eran kritik kommer göra att jag förändrar vem jag är, så har ni jävligt fel. Kommer fortsätta vara Angelica med min råa humor som säger saker som inte glider in obemärkt i röven på folk. Ni kommer fortsätta störa er på mina argument, mitt synsätt på saker och ting, min humor.. ni kommer vara tvungna att fortsätta hata på mig som admin tyvärr.


Ett tips: se åt andra hållet eller lämna gruppen.


OVER AND OUT

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.