• Angelica Tärnsby

Det värsta jag vet är personer som sätter på sig offerkoftor och låtsas vara felfria!

Uppdaterad: jun 25Bland det värsta jag vet är människor som flyr sin skit och vägrar stå upp för sina misstag. Vem sa att någon var perfekt? Det existerar inte.. när vi människor blir förbannade/arga så häver vi oftast ur oss ogenomtänkta saker eller agerar på ett sätt vi normalt sett inte hade gjort annars. Men när vi väljer att bete oss illa och tar mindre smarta beslut och sedan vägrar stå för det, då snear jag på människor.


Jag tänker inte sitta på bloggen och namnge någon, jag skriver i gåtor lite. De inblandade kanske förstår (vilket är okej), men nya läsare på bloggen behöver inte blanda sig i. Jag är här för att ventilera mina känslor inte skapa någon hatstorm mot någon.


Min bästa vän var uthängd i 8 månader i en grupp på Facebook. I denna uthängning kallade man henne för diverse saker, även hennes sjuka mamma har nämnts i denna uthängning. Mer än 1000 kommentarer från Facebook medlemmar har skrivits, negativa saker som min vän och givetvis oss som team i hennes grupp - För är man mod eller admin i en grupp på Facebook är man inte en enskild person längre utan om en begår ett misstag eller säger något så dras alla över en och samma kam. I know helt sjukt egentligen, men det är lite så det är där inne. Under denna uthängning fick min bästa vän ta emot massa dödshot mot både sig själv och sin familj "mamma" som jag nämnde låg i uthängningen. Se prints nedan:Personen som var ansvarig för uthängningen har fått tagit del av dessa hot, hen visste om dom, men valde ändå att låta skiten ligga kvar öppet inför över 40 000 personer dag som natt. Om detta inte har upprört både mig och de andra i GS så vore de konstigt och jag hade kallat oss empatilösa jävlar. Men detta är vår vän och självklart blir jag och de andra sjukt förbannade på att en person är medveten om att en annan får ta tonvis med dödshot gentemot sig själv och sin mamma utan att göra rätt för sig. Istället låtsas man som ingenting och låter skiten ligga kvar. Wow säger jag bara.


Och nu när alla för en gångs skull hamnat i chatter med varandra så är det en person som lyser med sin frånvaro och vägrar diskutera "personen som är anledningen till hela uthägningen". Istället sitter mods och andra admins och diskuterar i hens ställe. Gång på gång skriver dom b.la att dom inte fattar ett skit, att dom inte vetat om något, att dom har svårt att svara på våra frågor.. Hur kan man ens sätta sitt team i den situationen. Eller skit i att det är ett team, hur kan man som människa sätta andra människor i den situationen. Jag förstår deras frustration, men hade jag gått i deras skor hade jag varit riktigt förbannad på att orsaken till våra problem sticker och stoppar huvudet i sanden. Ibland krockar människor med varandra vilket är fullt naturligt, någon säger nått som gör en annan arg eller gör något som får folk att reagera. Men när man får vetskap om att sitt agerande lett till grova dödshot, då tycker jag man tänker om några gånger "hur arg man än är".


Det enda hen skriver är: ni har mordhotat, ni har grupp trakasserat, ni har sexuellt trakasserat, jag ska anmäla och ni ska åka i fängelse.. What ? För det första använder hen ordet "ni".. jag har då aldrig mordhotat någon och inte heller sexuellt trakasserat en enda människa i hela mitt liv. Däremot står jag för att hen är sjukt FEG som låter alla andra sitta hängandes som frågetecken medan hen är på PAUS! Om den åsikten leder till fängelse så syns vi när jag blir frisläppt älsklingar. Såna där hot om anmälningar och fängelse är inget som nyper på mig.. ska jag bli räd?? Nä då känner hen inte Angelica.


Hen menar att vi som grupp trakasserar .. hen får säga vad hen vill.. vi sitter flera personer i en chatt och dividerar fram och tillbaka. En del säger: kom igen släpp allt bara. Andra säger: hur kan vi släppa något när personen som är ansvarig inte ens är här och ger några förklaringar. Jag förstår båda sidorna faktiskt. Ibland vill man släppa skit och gå vidare.. men samtidigt förstår jag oss som tycker att man inte bara blundar för vad sånt här kan resultera i. Om vi släpper tanken på att det är min vän som är den drabbade i detta, för jag vet hon är gjord av stål. Det hade kunnat vara en 15 åring som inte alls har lika mycket skinn på näsan, som kanske hade mått riktigt skit av en sådan uthängning. Tänk den 15 åringen som tar emot dessa dödshot gentemot sig själv och sin familj.. vad hade resultatet av det kunnat bli? Ni får använda era egna huvuden.


Ni ser kommentaren här ovan.. Har tagit bort lite orelevanta saker i printen eftersom jag tänker hålla mig till ämnet "ni". Här ser ni klart och tydligt hur hen menar att "vi" försöker få folk att ta sina liv pga. hot, uthängningar, mordhot, sexuella hot, trakasserier och tydligen en längre lista. Wooooow.. personen i fråga har precis pekat ut MIG som en av dom som försöker få folk att ta sina liv och allt därtill. Detta om något skulle jag personligen kunna anmäla och ja det gör mig riktigt arg. Jag har aldrig någonsin i hela mitt långa liv försökt få en annan människa att ta sitt liv, och när i helvete har jag sexuellt hotat en person? Skulle vara min väns sexiga röv som jag terroriserar mellan varven men det är ju en annan sak. Mordhotat någon? hahaha kanske när jag sagt att jag ska åka ner till Malmö och släpa ut Jossan ur sin lägenhet och slänga henne på soptippen när vi var i drama.. well hon hade passat in på soptippen just då tyckte jag - Något vi skrattar åt idag dock.


Att den här personen menar att jag eller de andra tjejerna gjort såna här saker får mig att bli förbannad på riktigt. Inte nog med att hen låter sina vänner ta skiten i sitt namn, hen falskt anklagar även folk för såna här handlingar. Stå upp för din egna skit istället för att falskt anklaga människor för saker och ting för att framstå som perfekt själv. Jag kan bara tala för mig och nej jag är ingen ängel "aldrig påstått" men jag står för vad jag tycker och tänker - och jag tycker du är falsk, rutten och fruktansvärt feg. Printa detta inlägg och anmäl mig till polisen är du snäll, kommer inte ens göra en motanmälan för dina anklagelser, tycker bara synd om dig om jag ska vara riktigt ärlig.


Det jag i grund och botten vill säga med detta inlägg är: Att jag har så svårt för fega människor som gömmer sig bakom folk. Dom står och pekar finger på allt och alla andra, säger att alla är skit och beter sig illa, men själva vägrar dom stå upp för sina misstag. Ja det är feghet! Som jag skrev i början så är ingen människa perfekt, alla säger och gör dumma saker i ilska, men att varje gång sätta på sig en offerkofta och låtsas vara guds bästa barn triggar alla mina spy reflexer, men jag antar att vi är olika och det får jag acceptera. Mina vänner må vara hårda i sina uttalanden, dom duckar inte för att säga sina åsikter och har riktig grov humor.. Jag vet att om någon attackerar dom så hugger dom tillbaka istället för att svälja skit, men vet ni jag älskar dom för att dom är såna. Dom är äkta även med sina fel och brister. Hellre såna vänner än dom som flyr och förfinar precis allt, såna har jag aldrig klarat av.


JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.