• Angelica Tärnsby

Det obligatoriska fredags "fixet"Godmorgon gänget hoppas ni sovit gott och vaknat upp med ett leende på läpparna. Jag och minstingen här hemma har vaknat till liv här hemma, vi ligger fortfarande kvar i sängen och myser, jag med datorn och han har lånat min mobil för att surfa runt på Bolibompa appen. Det är fredag idag vilket betyder storstädning av hemmet och ett glas vin på kvällen med lite skön musik. Kanske låter tråkigt att städa en fredag, men har haft det som rutin så många år jag kan minnas. Känns alltid skönt när man fixat grundligt fräscht inför helgen som kommer så man kan tänka på annat. Får se vad jag och Ledri hittar på idag, Luan skulle nämligen åka med farfar och farmor till Stockholm så han sov där inatt. Men Ledri är fortfarande kvar och vi ska försöka hitta på något skojigt för att få dagen att gå.


Nu: ska jag kliva upp och koka en stor kopp kaffe, sätta mig på balkongen och välkomna dagen.

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.