• Angelica Tärnsby

Dags att sätta färg på tillvaron med Melanotankungen.seHar precis pratat med jordens trevligaste person hos melanotankungen.se . Vi har kommit fram till att vi ska köra på ett samarbete nu under sommaren. Jag har inte fått hem några produkter ÄN, men jag har redan nu en rabattkod till er som inte orkar vänta på uppdateringarna om "mitt" resultat, som givetvis kommer publiceras här på bloggen så fort produkten gett verkan.


Melanotan är en produkt som hjälper din bränna på vägen, du kan välja att ta ditt melanotan både genom att injicera med kanyl i fettet eller i nässpray format. Skillnaden är att nässprayen är mer utspätt och tar lite längre tid innan man uppnår resultat.


Har du svårt att bli brun under solens heta strålar? Bränner du dit lätt? Det är då melanotan enligt min mening är en super produkt. Jag har tidigare använt produkten och aldrig i mina vildaste fantasier hade jag kunnat tro att jag som aldrig fått en bränna kunde vara brunast på stranden. Helt plötsligt kände jag mig självsäker att sätta på mig shorts, kjol och klänning som alla andra med brunbrända ben. Enligt min mening är denna produkt en gåva från ovan.


Rabattkoden är: JELLICA10 är aktiv nu och varar veckan ut

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.