• Angelica Tärnsby

Corona förstörde alla sommarplanerSom vanligt slänger jag in ett godmorgon här på bloggen. Varje kväll när barnen somnat så har jag satt mig här vid bloggen för att uppdatera, jag skriver typ nästan ett helt inlägg och sedan fastnar jag någon annan stans på nätet haha *typiskt mig*. Kanske lika bra, va finns det att uppdatera om när man varit hemma en hel dag, helt onödigt egentligen.


Då var det måndag igen, tydligen ska det vara dåligt väder hela veckan. Idag ska de dock vara upphåll från regnet och solen skulle titta fram framåt eftermiddagen, så jag tänkte vi passar på att ta oss ut istället för att stanna här hemma. Tänkte jag ska ta barnen ner till societetsparken där dom har en stor lekpark så får dom leka av sig massor. Jag vill så gärna dra ut till skärgården också, men onödigt att åka dit när det ska vara dåligt väder. Hoppas på varmare grader och massa sol efter den här veckan så ska jag höra med mamma när hon har ledigt så vi kan åka ut och unna oss sol och bad med barnen på Blidö. Typiskt att Corona kom de här året, vi hade tänkt dra till Kosovo och Albanien den här sommaren med båda barnen, men ingen kommer att åka i år, så vi måste försöka hitta på andra saker.


Nu: massa kaffe, ta en dusch och fräscha till mig.

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.