• Angelica Tärnsby

Clara set white & fantastiska vänskaperGodkväll finisar, tänk att det redan är kväll, känns som jag klev upp för bara en stund sen. Varför är det alltid så att dagar när man har barnen så går tiden så långsamt och det känns som det aldrig ska bli kväll, medan när man har barnledigt så bara flyger tiden iväg? Jag har i alla fall spenderat den här dagen med att fota samarbetet med Karoszka. Jag har lagt upp lite stories på Instagram med b.la örhängen som är to die for, så kika in där.


Det här underklädes setet heter Clara set white och finns att köpa här


Nu tänkte jag avsluta den här lördagen på balkongen med ett glas vin och lite snack med tjejerna. Och på tal om dom.. Josie, Jessie, Behnaz och nu även Bella.. alltså kan inte i ord beskriva vad ni betyder för mig. Den som säger att man inte kan hitta kärleken på nätet har fel. Josefine vet de flesta av er ha komma att bli den bästa vännen jag någonsin haft i mitt liv. Vi haft ett litet oväder över oss där ett tag, men när molnen drog vidare så har det inte gått att skilja oss. Jag är så otroligt tacksam över vänskapen till dom här 4 idioterna haha. Jag har kunnat skratta med människor tidigare, men det här är en ny nivå av humor. Något jag uppskattar med er är att ni alla accepterar mig precis som jag är med mina ups and Downs. När jag behöver den där tiden för mig själv så skrattar ni typ och ba: Jaha då var Angie puts väck igen. Känns så skönt att kunna vara avslappnad med er. Jag älskar er helt enkelt från djupet av mitt hjärta. Jag har aldrig någonsin tidigare känt mig så hemma med mina vänner som jag gör mer er.


Love ya all

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.