• Angelica Tärnsby

Brazilian bum bum creamMåste tipsa alla mina läsare om den här kroppslotionen som doftar himmelskt. Jag letade igenom mitt lilla förråd här hemma idag med skönhetsprodukter jag blivit överöst med på alla event och i samarbeten med alla fantastiska företag. Och så såg jag denna lilla skönhet som kanske inte ser mycket ut för ögat, men när jag för första gången öppnade upp burken och doftade på lotionen som varenda influenser talat så bra om så blev jag paff.


Information:

En snabbabsorberande kroppskräm som hjälper till att strama åt huden och samtidigt mjukgöra den. Många brasilianska krämer har en gemensam, hemlig ingrediens: Guaraná, en national växt från Amazonas, frukten innehåller en av planetens mest potenta former av koffein. Brazilian Bum Bum Cream innehåller också en blandning av näringsgivande cupuaçusmör, antioxidant berikad açaí och återfuktande kokosolja för oemotståndligt mjuk hud. Den snabbabsorberande formulan innehåller mica som kommer ge ett perfekt brasilianskt glow och samtidigt som den får din hud att kännas fantastiskt mjuk. Pistaschkaramell gör att huden lämnas med en fantastisk doft.  


Köp här

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.