• Angelica Tärnsby

Blir några sista timmar ihopEn liten uppdatering medan jag sitter ute på balkongen och tar det lugnt.. ska snart hoppa in i en dusch och göra i ordning mig för dagen. Ska hämta yngsta sonen vid 15 på dagis och umgås med honom tills X kommer hem och tar med honom till farmor. Blir några sista timmar ihop innan barnledigheten börjar. Tänkte vi skulle dra ner på stan ihop då jag ska lämna tillbaka ett par byxor som jag köpt, behöver en storlek större. Sen tänkte jag passa på att kolla efter shorts till honom då jag behöver fylla på med såna. Kanske unnar mig en somrig topp när jag ändå är i farten. Jag rensade ur mina garderober för någon månad sedan för att göra plats för nytt, men jag har inte hunnit fylla på då jag haft fullt upp med annat. En aning jobbigt när man nu ska ut i solen och aldrig hittar ett skönt linne att ha på sig, bara massa långärmade vårtröjor - svettigt värre. Tänkte även höra av mig till Pati och berätta att den där vinkvällen är HÖGST aktuell nu då jag inte behöver bry mig om tid och rum. Får se vilken dag hon har tid, ork och lust. // Ha det bra.

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.