• Angelica Tärnsby

Barnledigt x tandvärk: vem har sån otur?Godmorgon, jag har sovit i hela 12.5 timmar..det är helt sjukt har nämligen aldrig sovit såhär länge under flera år tror jag. Jag har åkt på tandvärk och igår kväll när X tog med Ledri till farmor och farfar så la jag mig på sängen efter att ha tagit ett ton med smärtlindring och så total däckade jag. Är det inte typiskt att jag fått barnledigt och så ligger man här med tandvärk nu.. oturen är ett faktum.


Ligger här i sängen med en stor kopp kaffe och har tryckt i mig mer smärtlindring och hoppas att kunna kontrollera värken. Senare under dagen har jag tid för MR röntgen för att kolla min rygg / nerver. Det känns bättre idag då jag fått ny medicin utskriven, men som igår när jag och Ledri var ner på stranden och lekte så tog ryggen stryk och jag låg i sängen på kvällen med nerver som spökade med mig. Ska bli skönt att komma iväg och kolla upp ryggen efter dom här 4 månaderna av värk.


Men för att sluta klaga så saker som inte funkar och ger smärta, igår hämtade jag Ledri från dagis och gick ner till stranden direkt - Lyckan var total. Han är verkligen inte rädd för någonting, han kastade sig i vattnet som ingenting och ville gärna bada längre ut än han klarar av. Honom kan man inte släppa blicken från 1 sekund, riktig våghalsad pojke. Luan är lite mer tillbaka dragen och försiktig, dom är varandras motsats verkligen.


Nu: koka en till kopp kaffe och fortsätta titta på Nyhetsmorgon.

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.