• Angelica Tärnsby

Barnen njuter av livet och jag med domDagarna bara susar förbi, från att man kliver upp på morgonen tills klockan slår 21 på kvällen så är det full rulle med barnen. Idag hade vi sol i stan så vi passade på att ha en heldag utomhus. I vanlig ordning så tog vi båda barnen ner mot hamnen eftersom dom är helt galna i båtar. Dom har lek och skrattat så mycket. Jag trodde med handen på mitt hjärta att det skulle vara jobbigare att vara hemma med båda två nu under sommarlovet, men dom har hållit sams mer än dom bråkat och varit allmänt nöjda med allt vi hittar på under dagarna. Kanske är det min positiva energi som smittar av sig också.


Men just nu saknar jag verkligen att spendera dagarna ute i skärgården. Gud va jag önskar att vi hade ett eget litet hus någonstans på Blidö eller Yxlan. Vem vet kanske har vi en liten drömkåk i framtiden dit vi kan rymma när vi behöver lugn och ro och få andas frisk luft *skulle vara en dröm*


Nu: ska jag tända upp ljus, ta en dusch och sätta på en serie och njuta av kvällen.JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.