• Angelica Tärnsby

Börja jaga dina drömmarFöljer du dina drömmar? Jag ställde samma fråga på Instagram och kommentarerna har ordagrant bombarderat kommentarsfältet. Super kul verkligen att min Instagram börjat gå riktigt bra. Tävlingarna drar så mycket och ni är sjukt aktiva med att integrera med alla mina uppdateringar - Ni är bäst!


Hur som helst.. Drömmar är något som är så otroligt viktigt. Och något som är viktigare är att jobba för att förverkliga dom. Jag har alltid älskar att skriva och för ca 20 år sedan förälskade jag mig i foto. Jag kommer ihåg den där varma sommardagen i min lägenhet ute i skärgården när jag satt i köket med öppen balkongdörr. Jag kom över Blondinbellas blogg och blev genast intresserad av det här med att kombinera skrivande med bilder. Så jag sökte runt och hittade bloggportalen Devote.se som jag senare skulle jobba hos under en period.


Jag startade upp en blogg som efter 6 månader skulle klättra på topplistorna. Efter bara några månader var jag den 10.e mest lästa bloggen med tusentals läsare. På Devotes kontor gav man mig smeknamnet "djävulens advokat" då jag ofta skrev inlägg där jag öster ur mig mina åsikter helt ofiltrerade. Jag hade inget filter och man antingen älskade eller hatade mig. Tidningar som veckorevyn osv. hörde av sig för att ha med mig i kommande nummer, det blev en del intervjuer om diverse saker.


Senare skulle mitt fotointresse löna sig, då jag år 2014 -2015-2016 (innan jag blev gravid) skulle få chansen att vara fotograf på några av Sveriges största festivaler där världsartister uppträde - Summerburst, Dansdakar osv.


Tiden gick och inbjudningar från stora eventbolag trillade in på mailen - Galor, premiärer, event och andra festliga tillställningar. Samarbeten med Sveriges största webbutiker inom mode och skönhet - Bubbleroom, NA-KD, JFR, Nelly, Lyko m.f.


Men mitt i min uppåtsväng när allt jag krigat för i alla år, när jag äntligen börjat förverkliga en dröm som jag hade och ett mål i livet så kom en djup depression och utmattning. Omgivningen jag hade i mitt liv gjorde inprincip allt för att jäklas. Allt jag publicerade eller skriv om kritiserades på sidan om. Jag kände hur jag successivt började tappa min inspiration eftersom min energi alltid gick till att ifrågasätta varför personer i mitt privata liv som borde vara min största hejarklack helt plötsligt blev motståndarsidan.


Åren har gått och jag har mer eller mindre gömt mig under en sten. Stängde ner den gamla bloggen där allt innehåll ligger, raderade allt på min gamla Instagram. Tanken var att sluta helt då jag kände att jag aldrig hittade tillbaka till det jag en gång brann för och älskade. Motivationen och inspirationen var död. Men som en Blix från klar himmel så kändes allt så rätt igen. Jag har äntligen lyckats borsta av mig all negativitet och lagt locket på med människor som inte förstår innebörden av att stötta och glädjas åt framgång och lycka. Äntligen känner jag mig redo att ta mina sociala medier med storm igen. Idag kan vem som helst kritisera det jag tror på och drömmer om, inget kommer någonsin få sabotera mina drömmar jag krigar för. Jag kommer fortsätta jaga min vision, kommer fortsätta jobba varje dag för att förverkliga det jag en gång hade i sikte.


Det är så viktigt att inte låta livet och negativitet knocka dig av stolen och förstöra det som för dig betyder lycka och välmående. Ställ dig frågan vad du vill för ditt liv, sedan börjar du aktivt jobba dig framåt. Ingenting i livet är omöjligt, det som känns omöjligt tar bara lite längre tid.


#nellycom #nakd #bubbleroom #drömmar #blogg #blogger #jfr #event


BÖRJA JAGA DINA DRÖMMAR IDAG!
JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.