• Angelica Tärnsby

Äntligen ställd i kö till MR röntgen och sjukgymnast


Äntligen pratat med min läkaren igen. Det var en månad sedan jag var där och kollade upp min onda rygg. Som ni vet släpper inte smärtan och natten till lördag började jag få stickningar ner i benen. De muskelavslappnande medicinerna har inte gjort någon effekt, men nu har jag även fått nervavslappnande tabletter utskriva då hon tror de rör sig om både diskbråck samt nervskada då min ischias nerv är kaos. Man har nu även satt upp en tid för MR röntgen "magnet röntgen" för att se vad som hänt med min rygg + att jag väntar samtal från sjukgymnasten. Tydligen så måste man alltid börja hos en sjukgymnast vid diskbråck och nervskador för att se om de gör någon positiv skillnad i kroppen. Om det inte hjälper så är en steloperation den enda lösningen. Vi får hoppas att jag slipper operera ryggen och att min värk snart ger sig. Känner mig helt slut i kroppen efter 3 långa månader med konstant smärta dag som natt.


Well blir att hämta ut nya medicinen idag + rensa balkongen som jag nämnde tidigare. Om 3 timmar ska barnen hämtas från dagis, så jag har lite tid på mig att få ordning på saker och ting. Men först väcka liv i Samir som somnade om på soffan - tröttis!

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.