• Angelica Tärnsby

Äntligen ska värmen återvändaGodmorgon, idag tar vi oss igenom sista regniga dagen om vi ska lita på väder-appen. Om varmare väder är på väg så finns det ingen som är gladare än mig, att sitta hemma såhär och försöka sysselsätta två små barn är inte det lättaste, dom tröttnar snabbt de aktiviteter man ordnat åt dom och när det blir långtråkigt så tar dom ut frustrationen på varandra. Så varmt väder så vi kan vara ute längre stunder och hänga på stranden är mer än välkommet. Sen så ska vi ut till skärgården också. Vi bosätter oss på vackra Blidö hos mamma, men kommer nog hänga mycket på Yxlan hos Amanda och hennes man eftersom dom har barn. Amanda är en blogg-kollega till mig som jag blivit bra vän med. Vi har hängt runt på alla event och galor ihop genom åren, världens finaste tjej med ett hjärta av guld verkligen.


Nu skriker magen efter en stor kopp kaffe, jag ligger nämligen kvar i sängen och latar mig. Klockan är ändå 10.00 och det är dags att kliva upp och starta den här dagen. Som vanligt hänvisar jag er till min Instagram där jag är mer aktiv under dagarna nu när jag har barnen / kramisJELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.