• Angelica Tärnsby

Äntligen en ny vecka: tillbaka på mitt gamla Instagram konto igen


Måndag - Äntligen en ny vecka, som jag brukar säga så ger alltid en ny vecka nya förväntningar och ny energi på något konstigt sätt. Igår mådde jag skit i kroppen hela dagen, hade tryckande huvudvärk och var mest trött och irriterad hela dagen. Har fortfarande ryggvärk, men hoppas att allmänna humöret ska vara gladare den här dagen.


Klev upp redan klockan 06.15 i morse, kunde inte somna om. Jag passade på att ta mig ann min Instagram som jag velat lite med. Mitt gamla Instagram konto gjorde jag om och gav till min tidning. Nu när jag valt att ta det lugnare med tidningen och fokusera på bloggen igen så känns det aktuellt att faktiskt ta tillbaka mitt original-konto på Instagram igen. Det betyder att jag måste återpublicera en massa, men känns ändå bra att allt är som vanligt igen.JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.