• Angelica Tärnsby

Älskar Mio's möblerGodmorgon, äntligen vaknar jag upp tidigare än resten av familjen. Älskar när man får ligga och vakna till liv i lugn och ro innan man måste kasta sig upp. Klockan är 08 vilket betyder att vilken sekund som helst kommer jag göra ordet "mamma".


Igår var vi förbi Mio som ligger vägg i vägg med vårat hem typ. Vi har bestämt oss för att köpa en ny soffa och jag tror både jag och Samir är helt överens om en modell som vi båda tyckte om. Jag tror de blir denna på bilden här under. Den är större i verkligheten än den ser ut på bilden och den var faktiskt riktigt bekväm att sitta i.Sedan blir det även till att köpa två sängar med gavlar. Tänkte mig dessa på bilden åt barnen fast i beige tyg, eller sänggaveln under i grått med madrasser såklart. Stor skillnad på stilen, men den under är lägre vilket känns tryggare om något av barnen får för sig att rulla ut ur sängen i sömnen. dom andra är såklart mer bekväma och snygga "vilket jag gillar personligen", men måste tänka smart också. Vi får se hur jag gör, en sak är säker och det är att vardagsrummet äntligen kommer bli DELUXE när det är klart, jag har verkligen väntat länge nu på att få göra klart det. Målade väggarna där inne i höstas, men ångrade färgen, sedan dess har inget mer hänt där inne. Det ska vi ändra på. // Ha en bra dag

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.