• Angelica Tärnsby

Älskade ungar det bästa som hänt migDet bästa som hänt mig är att få äran att vara mamma till dom här två underbara pojkarna. Jag får ofta nypa mig i armen för att inse att det inte är en dröm. Livet med barn kan vara tufft många gånger, trötta dagar, konstant städning, gråt och skrik - Ni som är mammor vet om dom jobbiga stunderna. Men man tar sig igenom de stunderna eftersom det inte finns någon större kärlek i livet. Det finns ingen motgång som kan ta känslan av att få krama om sina barn och säga att man älskar dom. Jag hade utan tvekan valt bort allt i livet för deras skull.


Jag har verkligen haft en berg och dalbana sedan jag födde mina pojkar. Jag gick ner mig i depression ca 5 månader efter min yngsta son Ledri föddes. Jag vet att det sägs att vi som har bipolär sjukdom löper större risk för att dundra i backen efter förlossningar. Dock tror jag inte att det var förlossningarna som skapade den enorma utmattningen, utan allt i livet kom nog ikapp och efter att ha fött barn så ställdes livet på prov och alla rutiner upp och ned. Jag tror inte jag var förberedd på förändringen och hur mycket ouppklarade saker jag hade i mitt bagage.


Men hade det inte varit för dessa två änglar hade nog allt varit svårare. Det för för deras skull som jag klivit upp varje dag och tagit tag i saker. Jag har dom att tacka för allt. Det har gått i snigelfart att återhämta sig eftersom livet med barn kan vara dränerande och det är de sista en utmattad kropp och psyke behöver, men vi har krigat. Nu när jag börjar känna mig tillfreds med livet igen så har jag så mycket att ta igen och ge tillbaka. Först på listan är såklart barnen.


Mamma älskar er


JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.