IMG_6877.JPG
IMG_6597.JPG
  • Angelica Tärnsby


Godmorgon gänget hoppas ni sovit gott och vaknat upp med ett leende på läpparna. Jag och minstingen här hemma har vaknat till liv här hemma, vi ligger fortfarande kvar i sängen och myser, jag med datorn och han har lånat min mobil för att surfa runt på Bolibompa appen. Det är fredag idag vilket betyder storstädning av hemmet och ett glas vin på kvällen med lite skön musik. Kanske låter tråkigt att städa en fredag, men har haft det som rutin så många år jag kan minnas. Känns alltid skönt när man fixat grundligt fräscht inför helgen som kommer så man kan tänka på annat. Får se vad jag och Ledri hittar på idag, Luan skulle nämligen åka med farfar och farmor till Stockholm så han sov där inatt. Men Ledri är fortfarande kvar och vi ska försöka hitta på något skojigt för att få dagen att gå.


Nu: ska jag kliva upp och koka en stor kopp kaffe, sätta mig på balkongen och välkomna dagen.

  • Angelica Tärnsby


Dagarna bara susar förbi, från att man kliver upp på morgonen tills klockan slår 21 på kvällen så är det full rulle med barnen. Idag hade vi sol i stan så vi passade på att ha en heldag utomhus. I vanlig ordning så tog vi båda barnen ner mot hamnen eftersom dom är helt galna i båtar. Dom har lek och skrattat så mycket. Jag trodde med handen på mitt hjärta att det skulle vara jobbigare att vara hemma med båda två nu under sommarlovet, men dom har hållit sams mer än dom bråkat och varit allmänt nöjda med allt vi hittar på under dagarna. Kanske är det min positiva energi som smittar av sig också.


Men just nu saknar jag verkligen att spendera dagarna ute i skärgården. Gud va jag önskar att vi hade ett eget litet hus någonstans på Blidö eller Yxlan. Vem vet kanske har vi en liten drömkåk i framtiden dit vi kan rymma när vi behöver lugn och ro och få andas frisk luft *skulle vara en dröm*


Nu: ska jag tända upp ljus, ta en dusch och sätta på en serie och njuta av kvällen.JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.